Projectmanager BI

Groningen 36 u p/w 13 maanden Universitair
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Je komt te werken in een hecht programmateam dat op vaste dagen in de week samenkomt in Hoogezand. Daarnaast is er een nauwe samenwerking met de collega's van een groep vaste aannemers en hun gezamenlijke bedrijfsbureau in Wirdum. In het kader van kwaliteitsverbetering zijn wij in goed overleg met de aannemers bezig met het verschuiven van een aantal taken, terug naar onze eigen organisatie. Je helpt ook deze organisatieverandering met goed gevolg voor elkaar te krijgen.

Opdrachtomschrijving
Bij het programma BI (Bouwimpuls) zijn we op zoek naar een projectmanager die BI versterkingen gaat coördineren voor een van de gebieden. Als projectmanager heb jij de touwtjes in handen voor de versterkingen waar jouw team voor staat. Je hebt zelf projecten onder je hoede, maar je coördineert ook de activiteiten van collega's (zowel van NCG als aangesloten aannemers). En je zorgt voor een goede afstemming met je opdrachtgevers bij het versterkingspunt. Zo draag jij een steentje bij aan een veilige en betere leefomgeving in het aardbevingsgebied in Groningen.

Wat ga je doen als projectmanager?
Als projectmanager breng je structuur in project en projectomgeving. Je bent daarbij verantwoordelijk voor het projectteam en het proces van voorbereiding en de uitvoer van versterkingsprojecten.
Jij richt je als projectmanager op meerdere aspecten binnen projecten die leiden tot veilige gebouwen. Het laten opstellen van de uitvoeringsontwerpen, de aanbesteding van de werkzaamheden en ook het begeleiden van de realisatie zijn daar essentiële onderdelen van. Ook de (project) organisatie, het contractmanagement en de financiële planning, risicobeheersing, projectbewaking, de kwaliteit en de planning horen bij jouw takenpakket. Met het faseren en beheersen van het projectproces breng je jouw projecten in beheer. Al deze elementen worden in de projectopdracht opgenomen om de gebouwen in het aardbevingsgebied onder handen te nemen.

Verder houd je je bezig met het:

  • Opbouwen van een projectorganisatie, jij schakelt de juiste specialisten in en zorgt voorvoldoende capaciteit;
  • Aansturen van collega’s in je projectteam;
  • Opstellen van plannen van aanpak met ramingen of begrotingen voor de intentie-,initiatief- en uitvoeringsfase van projecten;
  • Rapporteren over de voortgang van projecten.
Als projectmanager werk je nauw samen met de programmamanager en de teamleider.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor deze opdracht

  • Je beschikt over WO werk- en denkniveau.
  • Je hebt kennis van projectmanagement, aansturen van teams en het werken in een complexe (overheids)organisatie.
  • Je hebt werkervaring als projectmanager.
Wensen voor deze opdracht
  • Je hebt kennis van proces- en omgevingsmanagement.
  • Je hebt ervaring met projectmanagement en/of programma management en met uitvoeringsprojecten.
Competenties
Je hebt een goed gevoel voor bestuurlijke verhoudingen en van de omgeving waarin je werkt. Zo ben je je bewust van de verschillende belangen, zowel binnen als buiten de organisatie. Dat je goed kan plannen en organiseren hoeven we jou niet meer uit te leggen. Daarnaast kun jij je collega’s aansturen en motiveren. Je krijgt het team mee en weet goed contacten te onderhouden binnen het NCG.
Onderhandelings- en managementvaardigheden en kennis op het gebied vanbedrijfsvoering (informatievoorziening, risicomanagement en risicoanalyse).

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-04261
Locatie Hoogezand
Startdatum 8 juli 2024
Einddatum 8 augustus 2025
Optie op verlenging Nee
Uren per week 36 u p/w

Sluitingsdatum 24 juni 2024 06:00

Kan ik je op weg helpen?

Tariq Wijnants

t.wijnants@bluetrail.nl
+31 (0)6 345 422 35
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail