Projectleider ATS

Zuid-Holland 24-32 u p/w 12 maanden
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Binnen het ministerie van Justitie en Veiligheid valt ook het bestuursdepartement (hierna: BD). Eén van de directies binnen het BD is de Directie Personeel en Organisatie (DP&O). DP&O draagt bij aan een optimaal toegeruste JenV-organisatie door het tot stand brengen van een professionele, effectieve en efficiënte P&Ofunctie W&S is een onderdeel van Recruitment, wat valt binnen de directie DP&O.
Wij geloven dat medewerkers het beste tot hun recht komen in een inclusieve werkomgeving waar respect, samenwerking en aandacht voor individuele kwaliteiten en ontwikkelmogelijkheden voorop staan. Wij willen dat iedereen bij JenV zich welkom en gewaardeerd voelt, ongeacht zijn of haar achtergrond of voorkeur. We bevorderen het werken in divers samengestelde teams en inclusieve leiderschapsvaardigheden. Hiermee houden we rekening tijdens de selectieprocedure.

Beschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel

Doordat het huidige Applicant Tracking System (ATS) niet voldoet, moet deze opnieuw worden aangekocht en daarmee aanbesteedt. Dit zal om een Europese aanbesteding gaan, aangezien het de EU-aanbestedingsgrens overstijgt. Na de Europese aanbesteding, zal het geselecteerde pakket moeten worden geïmplementeerd. Voor de begeleiding van deze twee op elkaar aansluitende trajecten, zoeken we een projectleider die deze twee trajecten begeleidt.

Functiebenaming en beschrijving werkzaamheden

Als Projectleider binnen DP&O heb je de verantwoordelijkheid voor het project Aanbesteding en Implementatie ATS. Je begint met de directie te leren kennen en de relevante stakeholders. De mensen die je moet hebben, ook van de afdelingen die nodig zijn bij de aanbesteding en implementatie (Inkoop, ICT, Beheer, etc.). Maar ook de processen/applicaties waarop het in te richten proces aan moet sluiten, zoals het onboardingsproces en het p beheerproces met bijbehorende applicatie.
Ter voorbereiding van de Aanbesteding zorg je ervoor dat alle informatie wordt verzameld die nodig is om een Programma van Eisen (PvE) op te stellen. Je stelt kritische vragen om de eisen aan te scherpen en te verduidelijken. Samen met inkoop doorloop je het aanbestedingsproces en zorg je dat alle partijen op de juiste momenten zijn aangehaakt.
Na de aanbesteding, komen de contacten van pas, die je al hebt gelegd met alle nodige afdelingen.
Jij ben verantwoordelijk voor de succesvolle implementatie van het nieuwe systeem en eventuele nieuwe processen. Dit is inclusief de communicatie hieromtrent en het meenemen van de gebruikers.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als projectleider.
  • Je hebt ervaring met het voorbereiden van een complexe organisatie op een Europese Aanbesteding. Hierbij heb je de juiste stakeholders betrokken. Mocht deze ervaring vanuit een leverancierskant komen, dan wordt dit ook als relevant gezien.
  • Je hebt ervaring met het begeleiden van meerdere Europese aanbestedingen van ICT-systemen en de implementatie hiervan, waaronder een ATS. Mocht deze ervaring vanuit een leverancierskant komen, dan wordt dit ook als relevant gezien.
Competenties:

  • Je kan sturing geven, zonder leidinggevende invloed, en neemt deze rol graag in het project.
  • Je kan jezelf goed uitdrukken en bent sociaal vaardig.
  • Je past binnen het team: communicatief vaardig (ideeën en oplossingen kunnen overbrengen en klantgericht zijn), secuur, aanpassingsvermogen (zelfstandig en binnen klein team, zowel gestructureerd als improviserend kunnen werken), stressbestendig (meerdere prioriteiten tegelijk aankunnen), flexibel (kunnen omgaan met wijzigingen in prioriteiten).
  • Je hebt zelf startend vermogen, bent punctueel en gestructureerd.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-04690
Locatie Den Haag
Startdatum 1 september 2024
Einddatum 31 juli 2024
Optie op verlenging Ja
Uren per week 24-32 u p/w

Sluitingsdatum 25 juli 2024 10:00

Kan ik je op weg helpen?

Anouk van der Pijl

a.vanderpijl@bluetrail.nl
+31 (0)6 184 192 57
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail