Planner

Zuid-Holland 36 u p/w 5 maanden HBO;Universitair
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Het trekken van (technische) projecten als planner is jou niet onbekend. Sterker nog, jij hebt graag die sleutelpositie vanwaar je de obstakels gedurende de doorlooptijd kunt tackelen. Jij verbindt alle punten met elkaar en zorgt ervoor dat de projecten een succes worden. Natuurlijk ben je zelfstandig, nauwkeurig en kritisch en geef jij zowel gevraagd als ongevraagd advies. Zijn maken en bijhouden van planningen jouw expertise? Wij hebben jou nodig!

Wat ga je doen als Projectplanner?
Binnen Rijnland werken we met een integraal-projectmanagementteam (IPM) dat bestaat uit: project-, contract-, omgevings- projectbeheersing- en technisch management. Mede dankzij jou zijn wij in staat om onze (complexe) projecten gestructureerd te laten verlopen, waarbij jij de IPM-teams adviseert over planningsmanagement en hen uitdaagt om alle mijlpalen op tijd te behalen.
Door middel van planningssessies en challenge-gesprekken stel je de planningen. Je controleert de juistheid en volledigheid van de activiteiten en planningen en monitort de voortgang. Ook signaleer je kansen en verbeteringen, stel je prioriteiten en leg je verbanden om de voortgang qua tijd te beheersen. Daarnaast ben jij op het gebied van planningsmanagement dé sparringpartner voor de managers projectbeheersing.

Jouw belangrijkste werkzaamheden zijn:

 • Mede-opstellen en uitdragen van het planningsmanagement-jaarplan;
 • Opstellen, actualiseren en beheren van projectplanningen in MS Project, inclusief vertaling van de risico’s in de tijd;
 • Toetsen van de (probabilistische) planningen van externe partijen aan de hand van vastgestelde planningsmanagementeisen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen voor deze opdracht

 • Je beschikt over HBO+/ WO werk- en denkniveau.
 • Je hebt relevante werkervaring met het plannen van meerdere (technische) projecten.
 • Je hebt praktische kennis en ervaring met MS-Project.
 • Je hebt kennis van en ervaring met (probabilistische) planningen.
 • Je hebt ervaring met adviseren van diverse stakeholders.
 • Je bent in het bezit van veiligheidsdiploma’s zoals VCA en bereid deze uit te breiden.
 • Je hebt de bereidheid tot het volgen van relevante trainingen (bijvoorbeeld PMC, IPMA).
Wensen voor deze opdracht
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs.
Competenties
Denken in mogelijkheden en oplossingen: dat is wat jij continu doet. Mede dankzij je analytisch- en conceptueel vermogen maak je nieuwe kennis snel eigen. Hierbij houd je uiteraard rekening met de belangen en krachtenvelden binnen de omgeving waarin jij je beweegt. Je treedt daadkrachtig op en past waar nodig je aanpak aan om het gewenste resultaat te bereiken.
Als planner is het belangrijk dat je graag met veel verschillende mensen werkt en de verbinding weet te leggen. Je staat stevig in je schoenen en krijgt mensen mee in jouw enthousiasme. Natuurlijk ben je zelfstandig, nauwkeurig en kritisch en geef jij zowel gevraagd als ongevraagd advies.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-04443
Locatie Leiden
Startdatum 15 augustus 2024
Einddatum 31 december 2024
Optie op verlenging Ja
Uren per week 36 u p/w
Intakegesprek 30 juli 2024
Sluitingsdatum 22 juli 2024 13:00

Kan ik je op weg helpen?

Ian Niggebrugge

i.niggebrugge@bluetrail.nl
+31 (0)6 184 204 29
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail