Infrastructuur Specialist, Sr.

Utrecht 36 u p/w 6 maanden HBO
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Je komt te werken in team Identity and Access Management (IAM) binnen voorziening Hosting. Hosting levert naast IAM diensten ook Technisch Applicatiebeheer, databasebeheer, Windows/Linux en de infrastructuur voor Cameratoezicht. Het IAM team is verantwoordelijk voor AD, Azure AD, CyberArk, Omada, certificaten en e-herkenning. Alle accounts worden geautomatiseerd aangemaakt middels onze IAM tool Omada. Omada verzorgt ook de toegang tot en rechten binnen een groot aantal applicaties. Voor PAM gebruiken we Cyberark. Als basis onder deze systemen gebruiken we natuurlijk Windows AD en Azure AD. Het landschap waarin we werken is een combinatie van on-premise private Cloud op basis van VMware met Azure VMware Solution (AVS) en native Azure diensten. Dit is onderverdeeld in een aantal functioneel gescheiden domeinen. Vanwege de doorgroei van één van onze specialisten zoeken we een senior IAM specialist. Eén van de belangrijkste taken is om de diverse domain controllers te migreren naar de 2022 versie. Dit gebeurt in teamverband, in nauwe samenwerking met de beheerders van de onderliggende infrastructuur.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau.
Wensen bij de opdracht:
 • Je bent gewend om in een hybride Enterprise omgeving te werken.
 • Je bent een Senior onder de Senioren op gebied van IAM, met name AD en Azure AD. Je hebt hierbij ruime ervaring met (complexe) Conditional Access in een Enterprise omgeving.
 • Je hebt ervaring in AD migraties, bij voorkeur van 2019 naar 2022.
 • Je hebt ervaring op gebied van Omada
 • Je hebt ervaring op gebied van Cyberark.
 • Je hebt ervaring op gebied van Certificatenbeheer.
Competenties
 • Je bent gewend om in een Agile omgeving te werken, bent in staat om het Agile gedachtengoed en Agile werkwijze uit te dragen in een beheer organisatie en bent in staat om in een zelfsturend team te functioneren
 • Je bent een teamspeler, altijd bereikbaar om teamleden te ondersteunen. Een inspiratie binnen je team en op de hoogte van nieuwe (IAM) ontwikkelingen.
 • Je bent analytisch vaardig en oplossing gericht.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.
 • Communicatief vaardig, vasthoudend en tactisch.
Gemeente Utrecht adopteert het Agile gedachtengoed wat voordelen oplevert voor de organisatie. Snel reageren op veranderende situaties en nieuwe eisen, nadrukkelijke klantgerichtheid, snel succes en/of falen kunnen signaleren, effectieve samenwerking in en tussen teams, focus op resultaat in plaats van op processen, effectieve kostenbeheersing en medewerkers delen kennis. Om dit te kunnen doen hebben we mensen nodig met talent en het vermogen mee te bewegen in de wendbaarheid van Agile. DomstadIT verwacht van de medewerkers dat zij, ongeacht hun positie in de organisatie, werken in het belang van het grotere geheel van de afdeling en daarvoor brede basisvaardigheden hebben of ontwikkelen en de kennis m.b.t. de specialisatie actueel houden. Van alle medewerkers wordt gevraagd rekening te houden met inzet buiten kantoortijden, omdat ICT dienstverlening 7x24 uur geleverd wordt.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-05153
Locatie Utrecht
Startdatum 7 augustus 2024
Einddatum 7 februari 2025
Optie op verlenging Ja
Uren per week 36 u p/w

Sluitingsdatum 23 juli 2024 07:00

Kan ik je op weg helpen?

Jordi Tuhumena

j.tuhumena@bluetrail.nl
+31 (0)6 516 780 28
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail