HR Adviseur

Gelderland 20-32 u p/w 5 maanden HBO
Swoosh-headers

Functieomschrijving

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De functie van senior HR adviseur maakt onderdeel uit van het team HRM (25 personen). Dit team is onderdeel van de afdeling Bedrijfsvoering, staat midden in de organisatie en werkt voor zowel brandweer, ambulancedienst als GGD en Veilig Thuis. In totaal werken er ruim 1100 medewerkers en 850 vrijwilligers. We werken met de volgende CAO's: Arbeidsvoorwaarden VGGM (Rechtspositie Veiligheidsregio’s), CAO Ambulancezorg, CAO VVT en CAO Jeugdzorg.

Wat ga je voor ons doen?

Binnen deze functie ligt de focus vooral op het tactisch en strategisch adviseren van het management van de Brandweer. Je bent een inspiratiebron voor het management ten aanzien van organisatie- en beleidsontwikkeling en het oplossen van lastige individuele personele problematiek.

Verantwoordelijkheden
Je werkt nauw samen met andere collega’s in het team HRM, je stemt ontwikkelingen af en bewaakt mede de consequente toepassing van arbeidsvoorwaarden in de organisatie. Je kunt zowel analytisch als integraal denken en daarnaast flexibel en creatief omgaan met complexe vraagstukken. Je kunt gevraagd worden om je ook bezig te houden met zaken als vitaliteit, complexe personele en rechtspositionele vraagstukken, functiewaardering (systeem V-Balans) en arbeidsmarktaanpak.
Je staat stevig in je schoenen en steekt graag de handen uit de mouwen. Door je transparante en duidelijke manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk, vind je op natuurlijke wijze aansluiting op ieder niveau en weet je jouw kennis goed over te brengen.

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

  • Je hebt minimaal 8 tot 10 jaar werkervaring als adviseur HR binnen een overheidsorganisatie.
  • Je beschikt over minimaal een HBO opleiding op het gebied van HRM. 
Wensen bij de opdracht:

  • Je hebt ruime werkervaring binnen een Veiligheidsregio.
  • Je beschikt over ervaring als HR adviseur bij de brandweer en/of deze richting past bij jou.
  • Je beschikt over ervaring met ontwikkelen en het implementeren van beleid op diverse HR-thema’s aan te tonen met concrete praktijkvoorbeelden.
  • Je hebt een beeld bij de temen coachend leiderschap en integraal management in een dynamische organisatie. Wij vinden het belangrijk om te horen wat jouw visie is en hoe dat jouw beeld inkleurt voor het te voeren personeelsbeleid van een organisatie. 
Competenties: 

  • Organisatiesensitiviteit 
  • Samenwerkingsgericht
  • Pragmatisch
  • Hands-on en dienstverlenend

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-04224
Locatie Arnhem
Startdatum 15 juli 2024
Einddatum 31 december 2024
Optie op verlenging Ja
Uren per week 20-32 u p/w
Intakegesprek 5 juli 2024
Sluitingsdatum 28 juni 2024 08:00

Kan ik je op weg helpen?

Lois Duivenvoorden

l.duivenvoorden@bluetrail.nl
+31 (0)6 272 569 30
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail