Financieel Adviseur binnen het Hoger Onderwijs

Gelderland 32 u p/w 5 maanden HBO
Swoosh-headers

Functieomschrijving

De verbindende schakel tussen crediteurenadministratie, salarisadministratie en HR, met diepgaande kennis en expertise in alle genoemde domeinen. Verantwoordelijk voor de optimalisatie van het inhuurproces en de financiële uitwerking van verlofcasuïstiek, evenals uitvoerende taken binnen HR en salarisadministratie. Adviseert in ontwikkelen van beleid, voert wettelijke en fiscale toetsingen uit en vertaalt deze naar uitvoerbare en werkbare oplossingen. Daarnaast biedt de functie advisering aan de crediteurenadministratie en stelt handleidingen en werkinstructies op voor diverse workflows, waaronder verlof.
 
De werkzaamheden:

 • Optimalisatie van het inhuurproces;
 • Adviseren over financiële casuïstiek;
 • Adviseren over beleid;
 • Uitvoeren van wettelijke en fiscale toetsingen.
ArtEZ University of the Arts is de thuisbasis voor een diverse, internationale gemeenschap van studenten, docenten en onderzoekers die bij ons de ruimte vinden voor artistieke, intellectuele en persoonlijke groei. Kunst bindt ons. Kunst zet aan tot vernieuwende ideeën en alternatieve denkwijzen. Ons motto is: kunst verandert. Art changes. Met inspirerend kunstonderwijs op hbo bachelor- en masterniveau en toonaangevend artistiek onderzoek creëert ArtEZ de plek waar je een verschil kunt maken, in de kunst én in de samenleving. ArtEZ heeft circa 3.000 studenten en 900 docenten en andere medewerkers en heeft locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle. 
 
De afdeling HR is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van het HR beleid en een breed scala aan operationele taken met betrekking tot de instroom, doorstroom en uitstroom van medewerkers. Het HR team bestaat, naast het hoofd uit een administratief medewerker, uit vier HR medewerkers en vijf HR adviseurs. 
Samen met de ondersteunende afdelingen Financieel Economische Zaken en Salarisadministratie, Studentenzaken, ICT, Facilitaire Zaken, Onderwijs & Kwaliteit, Mediatheek en Marketing & Communicatie maakt de afdeling HR onderdeel uit van het Servicebedrijf. 

Wat wordt er van jou gevraagd?

Eisen bij de opdracht:

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen het Hoger onderwijs.
 • Je hebt recente kennis van salarisadministratie, crediteurenadministratie, fiscale kennis rondom arbeidsvoorwaarden, kennis van declaratiereglement, wet DBA, Wet arbeid vreemdelingen, belastingwetgeving, facturatie / BTW verplichtingen, WAADI.
Wensen bij de opdracht:

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie binnen het Hoger onderwijs.
 • Je hebt basiskennis en relevante werkervaring met de volgende software: Spend Cloud, HR2Day, Exact Globe, MS Office Word, Excel, Powerpoint, teams.
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.
Competenties:

 • nauwkeurig.
 • betrouwbaar.
 • assertief, zelfvertrouwen, stevig in schoenen staan.
 • gestructureerd.
 • analytisch.
 • mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.

Begint jouw trail hier?
Reageer direct
In het kort


Referentienummer 2024-05413
Locatie Arnhem
Startdatum 12 augustus 2024
Einddatum 31 december 2024
Optie op verlenging Ja
Uren per week 32 u p/w
Intakegesprek 2 augustus 2024
Sluitingsdatum 26 juli 2024 07:00

Kan ik je op weg helpen?

Albert de Feij

a.defeij@bluetrail.nl
+31 (0)6 184 204 34
Whatsapp mij

Begint jouw trail hier?

Stuur ons je CV met een korte opdrachtgerichte motivatie.

Swoosh-CTA

Discover your BlueTrail

Onze weg naar jouw nieuwe carrière

Bluetrail-nieuws-2

Snelle respons en opvolging

Nadat jij op een opdracht hebt gereageerd, nemen wij binnen 24 uur contact met jou op en behandelen we jouw reactie.

Bluetrail-nieuws-1

Persoonlijk contact

We gaan met jou in gesprek. Wij kijken niet alleen naar je kennis en werkervaring, maar vooral naar jou als persoon. Dit is voor zowel de professional als de opdrachtgever belangrijk, wij willen de juiste match maken! Als we eenmaal de juiste match hebben gevonden, dan begint jouw BlueTrail en stellen we je voor aan de opdrachtgever!

Bluetrail-nieuws-3

Match en uitwerking

Bij een succesvolle match worden de contracten opgesteld. Door middel van innovaties en digitalisering proberen wij dit proces zo kort mogelijk te maken. Zo kun jij doen waar je goed in bent, terwijl wij zorgen voor alle administratie!

Bluetrail-nieuws-4

Heldere communicatie en ontzorging

Ook tijdens jouw opdracht staan wij altijd voor je klaar. Onze fieldmanagers zorgen er persoonlijk voor dan alles succesvol verloopt!

Swoosh-footer (1)

Follow our trail