Onze cultuur

Bluetrail cultuur

It's in our DNA!

Onze cultuur

BlueTrail is in 2011 begonnen als familiebedrijf en eigenlijk zijn we nu nog steeds een familiebedrijf. De familie is in de afgelopen jaren gegroeid met onze BlueTrail toppers, waardoor wij ons nu een heuse BlueTrail familie kunnen noemen. Sinds de oprichting hebben wij één doel gehad: de perfecte match maken voor zowel professionals als klanten. Elke dag werken wij met zijn allen aan dit doel en vieren wij de successen die we behalen.

Onze cultuur is hierin echt ons succes. Onze kernwaarden vormen de basis voor alles wat we doen en deze worden consistent uitgedragen. Ze beschrijven wie we zijn en waar we voor staan.

TRANSPARANT & BETROUWBAAR

Transparantie staat bij BlueTrail altijd voorop. Deze transparantie vertaald zich in betrouwbaarheid in de samenwerking tussen BlueTrail en onze professionals/klanten.

PERSOONLIJK

Wij vinden een persoonlijke aanpak belangrijk. We willen graag weten wie we spreken en wat wij voor iemand kunnen betekenen. Door een persoonlijke aanpak te hanteren kunnen wij onze dienstverlening optimaliseren en een glimlach op het gezicht van zowel onze professionals als onze klanten krijgen.

JONG & DYNAMISCH

Wij zijn een jonge en dynamische organisatie die snel inspeelt op de behoeften van professionals en klanten. Door snel te schakelen kunnen wij voorzien in de wensen van onze opdrachtgevers en zijn we in staat de perfecte match te maken.

TROTS & FUN

Last but certainly not least: wij zijn trots op wat wij met zijn allen doen en de successen die we samen behalen! Wij zijn een team en dit dragen we uit. Daarbij hoort absoluut een goede dosis fun, naast het werk moet er voldoende ruimte zijn voor plezier. Hier komt onze pingpong competentie om de hoek kijken en elke week wordt afgesloten met een gezellige borrel!

Missie en Visie
Onze missie is het tijdig en doeltreffend matchen en bemiddelen van de juiste professionals voor onze klanten.

BlueTrail is een trouwe dienstverlener die:

  • Een persoonlijke en goede band opbouwt met professionals en toeleveranciers;.
  • Intensieve samenwerkingsverbanden met opdrachtgevers aan gaat.
  • Zorgzaam en klantgericht werkt en de afgesproken kwaliteit levert.
  • Daadkrachtig, duidelijk en snel communiceert.
  • Op pragmatische wijze openstaande functies invult.
  • Op eerlijke en onafhankelijk wijze alle belangen behartigt.

Betrokken

Betrouwbaar

Transparant

Always on track
to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!