Ons specialisme

Ons specialisme

Opdrachten per specialisme!

Ons specialisme

Overheid

BlueTrail heeft brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van de overheid. Derhalve vervullen wij verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden, onder andere management, (beleids)advies en informatievoorziening. Onze Recruiters ondersteunen o.a. Ministeries en de landelijke Politie en selecteren alleen de beste kandidaten voor uitdagende opdrachten.

De drie belangrijkste sectoren voor BlueTrail binnen de overheid zijn:

  • Ministeries en ondersteunende diensten
  • Provincies
  • Waterschappen / Omgevingsdiensten
Overheid vacatures

Gemeentes

Binnen de lokale overheid (gemeentes) vervult BlueTrail functies in uiteenlopende gebieden. Zo hebben wij regelmatig aanvragen uitstaan voor functies als Adviseur, Projectleider en Manager. Ook leveren wij IT Professionals aan de lokale overheid, bijvoorbeeld Applicatiebeheerders, SAP Consultants en Netwerk Specialisten. Door onze expertise leveren wij een belangrijke bijdrage door van de meest geschikte kandidaten. Ambieer jij een carrière binnen de lokale overheid dan kunnen wij je zeker van dienst zijn.

Gemeente vacatures

Onderwijsinstellingen

BlueTrail beschikt over kennis en ervaring om onderwijsinstellingen effectief te ondersteunen bij het vinden van geschikte Onderwijs Professionals. Onze focus ligt hierbij op onder andere Hogescholen en Universiteiten.

Alle onderwijsinstellingen vacatures

IT

Wij werken met de meest ervaren IT Professionals. Gemotiveerde en enthousiaste IT specialisten die ruime kennis hebben in bijvoorbeeld Oracle, C+, Storage en SAP. Onze kandidaten zijn divers, zo hebben wij een uitgebreid bestand van onder andere Netwerk-, Applicatie- en Systeembeheerders, Projectleiders, Security Engineers, Data Analisten en Senior Ontwikkelaars. Door onze IT Recruiters met jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij de meest geschikte kandidaten voorstellen aan onze opdrachtgevers.
De vijf belangrijkste IT sectoren voor BlueTrail zijn:

  • Infrastructuur/Beheer
  • Ontwikkeling
  • Security
  • Architectuur
  • IT Management
Alle IT vacatures

Young Professionals

Ben je (net) afgestudeerd en wil je graag als freelancer nieuwe functie. Wij hebben verschillende uitdagende functies binnen onder andere de landelijke (semi) overheid, lokale overheid, onderwijsinstellingen en IT. Denk aan startersfuncties zoals Consulent WMO, ICT Servicedesk Medewerker, Directiesecretaresse en andere uitdagende junior functies.

Alle Young Professionals vacatures

Overige vacatures

BlueTrail is een all-round detacheringsbureau. Derhalve verzorgen wij ook aanvragen op het gebied van PMO, Financiële functies, HR en Juridische functies.

Overige vacatures

Always on track
to the perfect match

Bluetrail carriere match

Let's get in touch!

Ben je toe aan een nieuwe stap in jouw carrière of ben je benieuwd wat BlueTrail voor jou als opdrachtgever kan betekenen? Kom met ons in contact om samen te sparren over hoe wij tot de perfecte match kunnen komen! Wij werken samen met opdrachtgevers in diverse branches en spelen snel in op de wensen van onze professionals en opdrachtgevers.