Ons specialisme
Check de opdrachten per specialisme!
Ons specialisme
Check de opdrachten per specialisme!

Ons specialisme

Landelijke (semi) overheid

BlueTrail heeft brede kennis en jarenlange ervaring op het gebied van de landelijke (semi) overheid. Derhalve vervullen wij verschillende specialismen in uiteenlopende gebieden, onder andere management, (beleids)advies en informatievoorziening. Onze Recruiters ondersteunen o.a. Ministeries en de landelijke Politie en selecteren alleen de beste kandidaten voor uitdagende opdrachten.

De drie belangrijkste sectoren voor BlueTrail binnen de landelijke (semi) overheid zijn:

 • Ministeries
 • Politie
 • Kamer van Koophandel

Bekijk alle landelijke (semi) overheid vacatures


Lokale overheid

Binnen de lokale overheid vervult BlueTrail functies in uiteenlopende gebieden. Zo hebben wij regelmatig aanvragen uitstaan voor functies als Adviseur, Projectleider en Manager. Ook leveren wij IT Professionals aan de lokale overheid, bijvoorbeeld Applicatiebeheerders, SAP Consultants en Netwerk Specialisten. Door onze expertise leveren wij een belangrijke bijdrage door van de meest geschikte kandidaten. Ambieer jij een carrière binnen de lokale overheid dan kunnen wij je zeker van dienst zijn.

De drie belangrijkste sectoren voor BlueTrail binnen de lokale overheid zijn: 

 • Gemeentes
 • Provincies
 • Waterschappen

Bekijk alle lokale overheid vacatures


Onderwijsinstellingen

BlueTrail beschikt over kennis en ervaring om onderwijsinstellingen effectief te ondersteunen bij het vinden van geschikte Onderwijs Professionals. Onze focus ligt hierbij op onder andere Hogescholen en Universiteiten.

Bekijk alle onderwijsinstellingen vacatures


IT

Wij werken met de meest ervaren IT Professionals. Gemotiveerde en enthousiaste IT specialisten die ruime kennis hebben in bijvoorbeeld Oracle, C+, Storage en SAP. Onze kandidaten zijn divers, zo hebben wij een uitgebreid bestand van onder andere Netwerk-, Applicatie- en Systeembeheerders, Projectleiders, Security Engineers, Data Analisten en Senior Ontwikkelaars. Door onze IT Recruiters met jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij de meest geschikte kandidaten voorstellen aan onze opdrachtgevers.

De vijf belangrijkste IT sectoren voor BlueTrail zijn: 

 • Infrastructuur/Beheer
 • Ontwikkeling
 • Security
 • Architectuur
 • IT Management

Bekijk alle IT vacatures


Young Professionals

Ben je (net) afgestudeerd en wil je graag als freelancer nieuwe functie. Wij hebben verschillende uitdagende functies binnen onder andere de landelijke (semi) overheid, lokale overheid, onderwijsinstellingen en IT. Denk aan startersfuncties zoals Consulent WMO, ICT Servicedesk Medewerker, Directiesecretaresse en andere uitdagende junior functies.

Bekijk alle young professionals vacatures


 

Alle overige vacatures

BlueTrail is een all-round detacheringsbureau. Derhalve verzorgen wij ook aanvragen op het gebied van PMO, Financiële functies, HR, Gemeentelijke functies en Juridische functies.

Bekijk alle overige vacatures

Always on track
to the perfect match

BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.