Bluetrail
Bluetrail

Job Search Agents

Inloggen Job Search Agents beheer

Heb je al eerder een Job Search Agent aangemaakt bij BlueTrail of ben je al ingeschreven als kandidaat? Vul dan hieronder je e-mailaders en wachtwoord in. Je kunt direct wijzigingen aanbrengen in bestaande Agents of nieuwe aanmaken.

Aanmelden voor Job Search Agents

Heeft u nog niet eerder een Job Search Agent aangemaakt en bent u niet bekend als kandidaat bij BlueTrail? Wanneer u zich hieronder aanmeldt, krijgt u op basis van een zoekprofiel mogelijk interessante vacatures toegestuurd zodra ze worden ingevoerd.

Wachtwoord vergeten?

Wanneer u al eerder hebt ingeschreven, maar uw wachtwoord niet meer weet, kunt u hieronder op de button 'Genereer wachtwoord' klikken. U dient dan het e-mailadres waarmee u heeft ingeschreven in te voeren, waarna automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. U krijgt dit via e-mail toegestuurd.
Groningen
Manager projectbeheersing (gemalen), 25 u p/w te Groningen
Bekijk deze vacature
Lelystad
Toezichthouder Civiele Techniek te Lelystad
Bekijk deze vacature
Rijnmond
Packager App-V te regio Rijnmond
Bekijk deze vacature
Bergen op Zoom
Trainer / Coach Sociaal Domein (2fte) 24 u p/w te Bergen op Zoom
Bekijk deze vacature
Amstelveen
Teamleider ICT Advies & Projecten te Amstelveen
Bekijk deze vacature
Landelijk
Projectleider IB (Individuele Beoordeling), landelijk in te zetten
Bekijk deze vacature
Bekijk alle vacatures
Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
Ben je benieuwd?

Dagelijks plaatsen wij tientallen vacatures in uiteenlopende sectoren en specialismen. Ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Bekijk dan onze actuele vacatures!

Bekijk vacatures

BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close