Opdrachtgevers
Bemiddeling van de beste professionals!
Opdrachtgevers
Bemiddeling van de beste professionals!

Diensten

BlueTrail is een jong en dynamisch bedrijf waar we inspelen op de behoefte van ons kapitaal, de professionals! Wij staan voor een persoonlijke benadering naar onze professionals en klanten met een heldere en transparante aanpak. Door onze werkwijze brengen wij een toegevoegde waarde om de perfecte match te vinden. Onze drijfveer is om dagelijks een glimlach op het gezicht van onze professionals en klanten te toveren. Door te blijven innoveren, stimuleren en de beste matches te leveren zijn we een begrip in de markt. Creativiteit stimuleren en trots zijn op wat je doet, dat is waar BlueTrail voor staat!

BlueTrail is intermediair op het gebied van detachering binnen o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector. Sinds 2011 zorgen wij voor succesvolle matches tussen kandidaten en opdrachtgevers. Met onze expertise helpen we uiteenlopende organisaties door ze de beste professionals aan te bieden. Professionals zijn bij ons aan het goede adres. Wij kijken niet alleen naar de werkervaring en opgedane kennis van een professional, wij kijken ook of er een match is met de cultuur en werkwijze van een opdrachtgever. De door ons ingezette professionals zijn dan ook een visitekaartje voor ons bedrijf. Daarin maken wij als detacheringsbureau het onderscheid.
Onze recruiters begeleiden professionals intensief tijdens de sollicitatieprocedure. Ook na plaatsing onderhouden wij nauw contact met zowel de professionals als onze klanten.

Onze dienstverlening bestaat uit

 • Detachering
 • Werving & Selectie
 • Detavast
 • Projecten
 • Aanbestedingen
 • Contractadministratie


Werkwijze

Wij onderscheiden ons van andere detacheringsbureaus door onze unieke werkwijze. Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Hierbij is van belang dat een professional niet alleen matcht qua expertises, maar ook met de cultuur en werkwijze van de opdrachtgever. Onze recruiters leveren maatwerk en gaan persoonlijk op zoek naar mensen met het juiste profiel. Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hanteren eerlijke tarieven, hebben jarenlange relaties met opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor het recruitment vak en wij kennen de markt!

Daarom BlueTrail!

 1. Expert in detachering binnen diverse sectoren (o.a. de overheid en publieke sector, IT, onderwijs, zorg, telecom en financiële sector).
 2. Groot netwerk van professionals.
 3. Recruitment toppers met kennis én passie.
 4. Persoonlijke en transparante benadering.
 5. Plaatsingen in heel Nederland.
 6. Compliant aan wet- en regelgeving.
 7. Wij zorgen dat de perfecte match gemaakt wordt.


Always on track
to the perfect match

Let's get in touch!
Benieuwd wat BlueTrail voor jou als opdrachtgever kan betekenen? Kom met ons in contact om samen te sparren over hoe wij tot de perfecte match voor jouw organisatie kunnen komen! Wij werken samen met opdrachtgevers in diverse branches en spelen snel in op de wensen van onze opdrachtgevers.

Neem contact op    Relatie Login
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.