Jasper

E-mail: j.vanderwoude@bluetrail.nl
Mobiel:
Werk telefoon: (0172) 722 618

GIS Specialist

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Vanuit BlueTrail ben ik op dit moment gedetacheerd bij Waterschap Rijn en IJssel in Doetinchem. Hier werk ik als GIS-specialist. Ik werk voornamelijk met de software ArcGIS Pro, waarin ik geografische gegevens/data beheer, analyseer en deel met andere waterschappers. Dit doe ik bij de afdeling waterbeheer. Je kunt hierbij dus denken aan gegevens zoals beken, sloten, kades en stuwen. Ik doe dit werk met veel plezier.
Uiteraard heb ik ook regelmatig contact met mijn collega’s bij BlueTrail. Zij ondersteunen mij waar nodig en bieden mij de kans mij verder te ontwikkeling, bijvoorbeeld door middel van het volgen van cursussen.

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Aangezien ik nog niet zo lang in dienst ben bij BlueTrail, hoop ik vooral nog veel leuke herinneringen te gaan maken!Wat mij wel meteen is bijgebleven is het warme welkom dat ik kreeg op mijn eerste werkdag. Ik voel mij eigenlijk gelijk onderdeel van het team.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Naast mijn passie voor computers en data(beheer), houd ik ook erg van natuur. Dat kun je eigenlijk best als twee uitersten zien. In mijn functie als GIS-specialist probeer ik deze twee passies zoveel mogelijk samen te laten komen; ik ben bezig met natuur en met data.

 

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel