Esther

E-mail: e.boevee@bluetrail.nl
Werk telefoon: (0172) 722 618

Test Specialist / Business Analist

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
Ik werk gedetacheerd bij het UWV als Business Analist op dit moment. Als Business Analist ondersteun ik het oprichten en verbeteren van verschillende projecten van Sociaal Medische Zaken. Deze projecten kunnen komen uit de eerste en tweede kamer als wetten, maar ook vanuit het UWV zelf gericht op SMZ.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Dat ik Plantenbiotechnologie heb gestudeerd, dat kan men meestal niet plaatsen in het werk wat ik nu doe. Dat is vaak dan ook een vraag hoe ik van daar in de IT ben beland. Dit komt omdat je DNA/RNA niet ziet, en de opleiding werkt met optische methodes. Dus veel met computers in ontwerpen, maken en data bekijken. Ik wist al dat ik niet mijn hele leven in deze wereld wilde doorbrengen, en daarom de overstap naar IT. Een aantal van de 11 medestudenten maakten deze stap ook al, omdat we zo veel ervaring met computers hadden. Nog een voordeel, DNA/RNA of eiwitten zijn biologisch en dat werkt niet altijd even logisch mee. Computers wel.

Over mijn foto:
Mijn foto zegt dan ook dat de plantenwereld verbonden is met mij. Voor plantenbiotechnologie heb ik ook nog botanie gestudeerd. Planten fleuren mijn leven op.

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel