Carolien de Leeuw

E-mail: c.deleeuw@bluetrail.nl
Mobiel: (06) 48 90 90 99
Werk telefoon: (0172) 722 618

Business Unit Manager

Wat doe je zoal op een werkdag bij BlueTrail?
BlueTrail staat bekend om het bemiddelen van hoogopgeleide zzp’ers en professionals. Onlangs heeft BlueTrail een detacheringstak opgezet welke zich volledig richt op professionals in vaste dienst. In mijn rol als Business Unit Manager ben ik naast het coachen en ontwikkelen van de professionals en organiseren van kennissessies, trainingen en relevantie bijeenkomsten ook verantwoordelijk voor de groei van deze afdeling. Ik ga op zoek naar de juiste IT professionals die zich aan BlueTrail willen binden en samen gaan we op zoek naar de leukste opdrachten!

Wat is je leukste BlueTrail herinnering?
Ik ben nog kort in dienst maar hoe ik de eerste dag ben ontvangen en de eerste weken ben ingewerkt sluit goed aan bij wat de organisatie wil uitdragen.

Wat weten de meeste mensen niet over jou?
Ik heb vliegangst! Vroeger wilde ik stewardess worden en sinds een aantal jaren heb ik last van vliegangst, wat goed past mijn favoriete vrijetijdsbesteding, maar ik stap altijd in!

Over mijn foto:
Als je aan mij vraagt wat doe je het liefst in je vrije tijd dan is het antwoord reizen! Ik reis graag de hele wereld over. Met familie in Maleisië en Italië heb ik een aantal vaste bezoekadresjes maar het liefst ontdek ik elke reis een nieuw land of stad. Ik bewaar ook al mijn oude paspoorten met gaten erin om de stempels die erin staan.

 

Bekijk mijn LinkedIn profielBekijk mijn LinkedIn profiel