Diensten

Diensten

BlueTrail helpt je op weg

Diensten

BlueTrail bemiddelt professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden. Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw situatie past zodat jij zorgeloos aan de opdracht kan beginnen.

Freelance

BlueTrail biedt de mogelijkheid aan om als freelancer te worden ingezet. Hiervoor zal een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst gebruikt worden.

Meer informatie

Tijdelijke arbeidsovereenkomst

In verband met de uitvoering van een opdracht komt de professional tijdelijk in dienst op projectbasis. Hiervoor zal de ABU CAO voor het uitzendwezen gehanteerd worden.

Meer informatie

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!