Diensten

Diensten

BlueTrail helpt je op weg

Diensten

BlueTrail bemiddelt professionals op basis van freelance, een tijdelijke arbeidsovereenkomst, payrolling of inhuur bij derden. Samen kijken we wat het beste bij jou en jouw situatie past zodat jij zorgeloos aan de opdracht kan beginnen.

Freelance

BlueTrail biedt de mogelijkheid aan om als freelancer te worden ingezet. Hiervoor zal een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst gebruikt worden.

Meer informatie

Tijdelijke arbeidsovereenkomst

In verband met de uitvoering van een opdracht komt de professional tijdelijk in dienst op projectbasis. Hiervoor zal de ABU CAO voor het uitzendwezen gehanteerd worden.

Meer informatie

Always on track to the perfect match

Bluetrail carriere match

Klaar voor een nieuwe opdracht of de volgende stap in jouw carrière?

Ben je een hoogopgeleide zzp’er of professional en wil je een nieuwe stap in je carrière zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail.

Wij zijn always on track to the perfect match en die perfecte match is dan ook ons handelsmerk. Daarbij kijken we verder dan je werkervaring en kennis. Want jij als persoon bent minstens zo belangrijk bij een perfecte match.

Zzp’ers en professionals die via BlueTrail werken zijn blij met onze mentaliteit, want afspraak is altijd afspraak. We nemen je een hoop werk uit handen. Terwijl jij doet wat je leuk vindt, zorgen wij voor alle administratieve zaken. En dat je snel betaald wordt natuurlijk!