Bluetrail
Bluetrail

Diensten

The Compliance Factory

BlueTrail heeft een nauwe samenwerking met The Compliance Factory (www.thecompliancefactory.nl) voor inzetten op basis van payrolling/tijdelijke arbeidsovereenkomst op projectbasis. Hierdoor wordt de mogelijkheid geboden voor kandidaten om zich te laten verlonen voor een opdracht via BlueTrail. The Compliance Factory heeft een speciale uitzendonderneming opgericht om het hele proces bij dergelijke inzetten te ondersteunen en alles zo goed en specialistisch mogelijk in te kunnen regelen.

Payrolling

Er wordt een uurtarief afgesproken tussen BlueTrail en de kandidaat. Vanuit dit uurtarief zullen alle kosten betaald moeten worden. Het grote verschil met Freelance is dat er niet gefactureerd wordt door de kandidaat, maar dat de volledige administratie verzorgd wordt en dat maandelijks alle afdrachten aan de Belastingdienst en UWV gedaan worden.
Kandidaten die op basis van Payrolling werken hebben recht op het aanvragen van een uitkering als de werkzaamheden beëindigd zijn en er worden niet aansluitend (betaalde) werkzaamheden verricht in een nieuwe opdracht.

Tijdelijke arbeidsovereenkomst op projectbasis (TAO)

In verband met de uitvoering van een opdracht komt de kandidaat tijdelijk in dienst op projectbasis. Hiervoor zal de ABU CAO voor het uitzendwezen gehanteerd worden.
Uitgangspunt is dat er maandelijks een vast bedrag betaald wordt als salaris (rond de 25e van iedere maand) en dat er later een verrekening plaats zal vinden. Daarnaast worden er reiskosten vergoed op basis van kilometers en is een (wettelijke) pensioenregeling (StiPP) van toepassing. Verdere secundaire arbeidsvoorwaarden zijn niet van toepassing zoals ziektekostenverzekering, 13e maand, etc.

Pensioenregeling van StiPP

Er wordt gewerkt met StiPP voor de pensioenregeling. Het pensioenfonds verzorgt de pensioenregeling voor de flexbranche. StiPP is een stichting en dat betekent dat het belang van de kandidaat voorop staat en niet het behalen van winst. Ze voorzien in een aanvullende pensioenvoorziening voor uitzendkrachten, gedetacheerden en payrollers. Deze Pensioenregeling vanuit de werkgever/BlueTrail is als volgt:
1. Eerste 6 maanden geen pensioen.
2. Tussen 6 en 18 maanden 2,8% van het salaris als pensioen.
3. Vanaf 18 maanden 12% pensioen verdeeld in 8% vanuit de werkgever en 4% bijdrage vanuit de werknemer.

Freelance/ZZP en Bovib

BlueTrail biedt de mogelijkheid aan om bij veel opdrachten als Freelancer/ZZP’er te worden ingezet. Hiervoor zal een door de Belastingdienst goedgekeurde Modelovereenkomst gebruikt worden. Deze Modelovereenkomst is afkomstig van de Bovib (Branche organisatie voor Intermediairs en Brokers). Er wordt maandelijks gefactureerd vanuit de eigen onderneming (Eenmanszaak, VOF, BV, etc.) aan BlueTrail. Alle bedragen zijn altijd exclusief BTW. De betalingstermijn kan variëren per opdracht. Snellere betaling is ook mogelijk en hiervoor gelden aanvullende afspraken. Normaal gesproken zijn de bedragen altijd inclusief reis- en verblijfkosten op basis van woon-werk. Indien er naar andere locaties gereisd moet worden dan kunnen daar separate afspraken over worden gemaakt.

Always on track
to the perfect match

Jouw carrière

Ben je een professional en toe om een nieuwe stap in jouw carrière te zetten? Sluit je dan aan bij BlueTrail. Waarom BlueTrail? Onze lijfspreuk is “Always on track to the perfect match” en een goede match is dan ook ons handelsmerk. Wij kijken verder dan jouw werkervaring en kennis, wij kijken ook vooral naar jou als persoon.

Waar ligt verder onze kracht? Wij hebben een afspraak is afspraak mentaliteit, zijn doortastend, snel en concreet, hebben jarenlange relaties met onze opdrachtgevers en last but not least: wij hebben passie voor ons vak en kennen de markt!

  1. Inschrijven
  2. Inloggen
BlueTrail gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.